🖈 2643 Diósjenő, Ivánka major 1.  |  ☎ +36 20 368 1099  |  ✉︎ hello@nyarfasbirtok.hu

Diósjenő, Ivánka major 1. | +36 20 368 1099 | hello@nyarfasbirtok.hu

Foglalási és Lemondási Feltételek

Kizárólag e-mailben, vagy a weboldal foglalási rendszerén keresztül érkező foglalásokat fogadunk el. Telefonon, illetve közösségi oldalainkon érkezett érdeklődésekre kizárólag információt tudunk nyújtani.

A weboldal foglalási rendszerében kitöltött adatok helyességért a Vendég vállal kizárólagosan felelősséget. A nem megfelelően kitöltött foglalási kérvényeket nem áll módunkban elfogadni.

Az általunk küldött árajánlat írásban történő elfogadása, illetve a bekért előleg határidőig történő megérkezése után egy e-mailt küldünk a foglalás visszaigazolásáról, amely időponttól a foglalás jogszerűnek minősül. A foglalás írásbeli visszaigazolásunkat követően válik garantálttá.

Maximum 6+2+2 fő elszállásolására van lehetőség vendégházunkban.

Minimum foglalható éjszakák száma: 2.
Kiemelt időszakban (ünnepnapok) a minimum éjszakák száma: 3
A turnusok között megmaradó helyek 1 éjszakára is foglalhatóak.

A foglalás garantálásához 50% előleg megfizetése szükséges, melyet a visszaigazolás kiküldésétől számított 24 órán belül kell megfizetni. A fennmaradó összeget az érkezést megelőző 7. napig kell megfizetni.

Amennyiben az összeg nem érkezik meg vendégházunk számára, úgy a foglalást semmisnek tekintjük, és töröljük rendszerünkből.

Az előleg fizetése banki átutalással történhet.

Banki átutalás esetén az előleget a következő számlaszámra várjuk:

Gellai Andrea
OTP Bank
11773133-00486154

Megjegyzésként kérjük a foglaló személy nevét és a foglalás időpontját feltüntetni.

Az előleg megérkezéséről és a foglalás visszaigazolásáról e-mailt küldünk. Foglalása ezt követően válik garantálttá.

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Lemondást kizárólag e-mailben fogadunk el, az hello@nyarfasbirtok.hu e-mail címen.

Amennyiben a vendég a lemondás miatt visszautalásra jogosult, a visszautalást Szállásadó a lemondástól számított 10 napon belül teljesíti a Vendég által megadott számlaszámra. 

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 21. napig írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, akkor a szállásdíj 100%-a visszautalásra kerül. 

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 2-21. nap között írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, akkor a szállásdíj 50 %-a kötbérként fizetendő. Amennyiben a Vendég által lemondott időszakot újra tudjuk értékesíteni, abban az esetben a befizetett szállásdíj 10 % kezelési költség levonását követően visszautalásra kerül. A visszautalást Szállásadó a lemondástól számított 10 napon belül teljesíti a Vendég által megadott számlaszámra.

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 1. napon, vagy az érkezés napján írásban jelzi, hogy lemondja foglalását – illetőleg nem jelzi, és nem is jelenik meg -, akkor a szállásdíj 100 %-a kötbérként fizetendő.

MÓDOSÍTÁSI FELTÉTELEK

Időpont módosítás:

Egy Vendég egy időpont módosítást kérhet díjmentesen, minden további módosítás költsége 5.000 Ft/alkalom. Módosítási kéréseket az érkezést megelőző 21. napig tudunk fogadni, azon túl már a foglalás lemondásnak és újra foglalásnak minősül. A már befizetett előleg / szállásdíj teljes összege beszámításra kerül az új időpont értékébe. A már befizetett előleget / szállásdíjat a módosítási kérés időpontjától számított 6 hónapon belül lehet felhasználni

Ha a Vendég az érkezést követően, de az előre lefoglalt időpont vége előtt – nem a Vendégháznak felróható ok miatt – távozik a szállásról, akkor a teljes, foglaláskor elfogadott szállásdíj a Vendégház tulajdonába kerül a teljes szolgáltatás nyújtása nélkül.

Vendégek számának módosítása:

Ha az érkezők létszámában változás történik a foglalásnál megadotthoz képest (többen vagy kevesebben jönnének), akkor azt kérjük mielőbb írásban jelezni, hogy a házat megfelelően készíthessük elő.

Érkezés, távozás

A vendégházat az érkezés napján 15.00 órától lehet elfoglalni, távozás napján pedig 10.00 óráig kell elhagyni. Korábbi érkezés vagy későbbi távozás a vendégház foglaltságának függvényében, a Szállásadóval történt előzetes egyeztetés alapján lehetséges.

Egyéb

Ha a Vendég – a Szállásadónak felróható ok miatt – az érkezés napján nem tudja birtokba venni a Vendégházat, vagy azt a távozási nap előtt kénytelen elhagyni, akkor Szállásadó Vendéget kompenzálja. A kompenzálás történhet hasonló időtartamú és értékű szállásadással, vagy a Vendég által már megfizetett költségek teljes visszafizetésével.

Szállásadó a fentiekben leírt lemondási és módosítási feltételektől a Vendéget ért váratlan baleset vagy megbetegedés esetén eltérhet, feltéve, hogy Vendég az állapotában beállt változást haladéktalanul Szállásadó tudomására hozza.

A Vendég foglalásával (előleg befizetésével) elismeri, hogy az alábbi foglalási, módosítási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja.