🖈 2643 Diósjenő, Ivánka major 1.  |  ☎ +36 20 368 1099  |  ✉︎ hello@nyarfasbirtok.hu

Diósjenő, Ivánka major 1. | +36 20 368 1099 | hello@nyarfasbirtok.hu

Házirend

Vendégház címe: 2643 Diósjenő, Ivánka major 1.

Honlap: https://www.nyarfasbirtok.hu

Üzemeltetési adatok:
Adószám – 59536897-1-43
NTAK reg.szám – MA22054539

Kapcsolat az üzemeltetővel:
Gellai Andrea
+36 20 368 1099
hello@nyarfasbirtok.hu
Adószámos magánszemély, magánszálláshely szolgáltató

Célunk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel!

Adatkezelés, számlázás:
Az érvényes foglaláskor meg kell adni a vendég kapcsolattartójának telefonszámát, amit bármilyen probléma, felmerülő fontos kérdések esetére kapcsolattartásból a vendég/vendégek távozásáig megtartunk.

A szállásadóknak adatszolgáltatási kötelezettségük van az MTÜ (https://mtu.gov.hu/) felé. Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel céljából (BM okmányolvasóval) a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya). A kötelező adatszolgáltatásról itt olvashat részletesebben : https://vizainfo.hu/szallashelyek.

Amennyiben nem szeretné az okmányait átadni a szálláshely tulajdonosának, előzetes vendégadat-rögzítésre is jogosult a vendég saját maga által. Az ehhez szükséges eljárást itt töltheti le/olvashatja: https://info.vendegem.hu/media/uploads/dokumentumok/sci_vendeg.pdf.

Mivel a NAV követelmény előírja a szolgáltatónak a számlázási kötelezettséget, és a számla kötelező eleme a számlázott fél neve és címe, valamint ha cég, akkor annak adószáma is, továbbá mivel e-számlát állít ki a tulajdonos, ezen kötelezettség teljesítéséhez szükségünk van az Ön lakcímkártyájára és e-mailcímére abban az esetben is, ha a vendég regisztrálja a vendégeket a Vendégem programban előzetesen. Amennyiben nem óhajtja átadni a tulajdonosnak a lakcímkártyáját, e-mailben is elküldheti a számlázási címet a hello@nyarfasbirtok.hu e-mailcímre.

Bejelentkezés / Kijelentkezés: A szállást az érkezés napján 15:00-tól lehet elfoglalni. Az érkezés előtt kérjük, olvassák el a házirendet és töltsék ki a felelősségi nyilatkozatot. Az utolsó lefoglalt éjszaka után délelőtt 10.00-ig kérjük elhagyni vendégház területét. Érkezéskor a vendég köteles a tulajdonosnak átadni a bejelentés miatt a személyes dokumentumait megtekintésre (útlevél vagy személyi igazolvány, jogosítvány) és a helyszínen fizetendő összeget. A vendégház végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adni a szállásadó részére. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

Fizetés: A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése a megérkezéskor történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, nem áll módunkban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni. Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amely 18 év felett 300 Ft/fő/éj.

Látogatók: A vendégházakban csak a regisztrált vendégek tartózkodhatnak.

Felelősségvállalás: A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből, valamint mulasztásból származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal! A házigazda fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő Vendégeket nem fogadja, illetve a vendégházból azonnal eltávolítsa. A házigazda semmilyen felelősséget nem vállal, és kártérítés megfizetésére nem kötelezhető természeti csapás, tűz, illetve önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért. (pl. áramszünet) A Vendégházban és területén elhelyezett értéktárgyaikért felelősséget nem vállalunk! A vendég köteles vigyázni a személyes holmijára és értékeire, amennyiben a szálláshelyen hagyja őket, vállalja a felelősséget az esetleges eltűnésükért.

Tisztaság: A házigazda a vendégeknek tiszta ágyneműt, kéztörlőt, törölközőt, konyhai törlőket, toalettpapírt, biztosít A vendégek felelősek a szálláshely tisztaságáért, valamint ezt a tisztaságot kötelesek megőrizni.

Dohányzás: Vendégházunk nemdohányzó. Ennek értelmében a vendégházak zárt helyiségeiben (beleértve a vendégszobákat is), közösségi területein, valamint a vendégházakhoz tartozó teljes nyílt területen – a dohányzásra kijelölt helyek kivételével – tilos a dohányzás, illetve az elektromos cigaretta használata. Dohányzásra kijelölt helyek a tűzrakó és a bejárat környéke.

Tűzrakás, bográcsozás: Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől eltávolítva.) Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos! Olaj, petróleum vagy benzin használata tilos!

Konyha: A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik. Főzésre indukciós tűzhely, sütésre villanysütő áll a vendégek rendelkezésére. A mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat. Kérjük, a szobákban ne étkezzenek, ezt csak a konyhában, és az étkezőben tegyék.

Az épület zárása: Eltávozáskor és éjszakára kérjük az épület bejáratát kulcsra zárni! Napközben, ha elhagyják a vendégház területét, kérjük, az ablakokat és az ajtókat szíveskedjék bezárni

Háziállatok: Vendégházunk kutyabarát vendégház, ezért kisállat behozható a házigazda előzetes engedélyével.

Parkolás: A parkoló gépkocsikban esetlegesen bekövetkezett károkért és a bennük hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk!

Hibajelentés: Kérjük Vendégeinket, hogy a vendégházakban tapasztalt mindennemű meghibásodást az üzemeltető részére haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

Orvosi ügyelet (Rétság)
Telefonszám: 35/350-561
Nyitva-tartás: Minden hétköznap: 16.00-tól másnap 8.00-ig; Hétvégén és ünnepnapokon: 8.00-tól másnap 8.00-ig (szombaton reggel 8.00-tól hétfő reggel 8.00-ig)

Wifi1: NyarfasBirtok        Jelszó: NyarfasBirtok

Wifi2: NyarfasBirtok2      Jelszó: NyarfasBirtok2